MotorRevisie.nl

IVECO STRALIS S56 Euro4+5 – 560pk

Maak direct een afspraak via het formulier

Werkplaats oppervlakte van meer dan 1500 m² en 28 werknemers. Motorrevisie.nl is hét revisiebedrijf voor een gereviseerde motor. Door de grote voorraad kunnen wij vaak een vervangende motor leveren, dit heeft als voordeel dat uw eigen motor direct over kan zetten op de gereviseerde motor. 

Bereken je motorrevisie prijs

Heeft u vragen en wilt u liever telefonisch contact met ons? Wij bellen u dezelfde dag nog terug. Maandag t/m zaterdag van 8:30 – 17:00

Duidelijk prijs opgave

Gegarandeerd een offerte welke helder en gespecificeerd laat zien waar de kosten in verwerkt zitten.

Volledig gecertificeerd

Ons bedrijf is sinds 1992 erkend bij het RDW. Daarnaast voeren wij altijd een uitgebreide controle uit.

Bewezen apparatuur

Voor het herstel maken wij gebruik van de bewezen en nieuwste revisie apparatuur. Voor elk type auto.

28 ervaren monteurs

De expert van MotorRevisie werken al 30 jaar in de revisie branche. En zijn ervaren met ieder type voertuig.

Wanneer is een motor revisie eigenlijk nodig?

Bij een motor die defect of versleten is kun je deze laten reviseren. Bij het reviseren halen we de motor helemaal of gedeeltelijk uit elkaar en vervangen we de versleten of niet-werkende onderdelen. Dit reviseren van de motor wordt op een zorgvuldige manier gedaan met behulp van een werkbank waar alle benodigde spullen en materialen beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we de motor helemaal of gedeeltelijk reinigen en weer monteren. Het grote voordeel van het laten reviseren van de motor is dat je als eigenaar geen geheel nieuwe motor hoeft aan te schaffen voor je auto. Dit bespaart een hele hoop kosten. Om de motor van een Porsche onder handen te kunnen nemen heb je specifieke kennis nodig.

Wij hebben deze kennis in huis waardoor we de motor van de Porsche op een secure manier schoon kunnen maken. In overleg met de eigenaar kunnen wij de nieuwste technieken van het reviseren van motoren toepassen.

Welke voertuigen zijn geschikt in en uitbouw?

Een motor die niet goed werkt zorgt vaak voor problemen en deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk van de ernst van de situatie kan een gedeelte van de motor vervangen worden of moet de gehele motor bijna vervangen worden. Naast de keuze voor het vervangen van de gehele motor, kun je ook kiezen voor een motor revisie. Bij een motor revisie kun je de afzonderlijke delen van de motor laten opknappen. Hierbij wordt de gehele motor uit elkaar gehaald en worden verschillende onderdelen schoongemaakt en nagekeken.

Aangesloten bij RDW, KZD en ARN

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat iedere auto anders is, beschikken we over verschillende experts die ieder verstand hebben van verschillende merken. Zo zijn we exclusief gespecialiseerd in de motorrevisie van de merken Ferrari, Lamborghini en Aston Martin. Auto’s van deze merken en de motoren ervan vragen vaak speciale kennis om de revisie goed uit te kunnen voeren.

Bij ons weet je zeker dat we deze ervaring in huis hebben. Breng uw Ferrari, Lamborghini of Aston Martin bij ons langs wanneer u behoefte heeft aan een expert op het gebied van het reviseren van dit type auto. Bij ons weet u zeker dat uw Ferrari, Lamborghini of Aston Martin het onderhoud ontvangt dat de auto nodig heeft zonder onnodige kosten. Onze medewerkers hebben verstand van dit type motor en weten precies hoe ze dit type motor moeten

blank
blank

Versnellingsbakken reviseren

Ook voor je IVECO STRALIS S56 Euro4+5 – 560pk

Merk je dat je motor niet helemaal goed werkt, dan kun je deze het beste laten reviseren. Hoe sneller je het probleem kunt aanpakken, hoe beter dit zal zijn voor je motor. Te lang doorrijden met een defecte motor zal alleen maar extra schade opleveren. Een nieuwe motor inzetten is veel duurder, zeker wanneer je kijkt naar de waarde van de auto. Ben je zelf handig met monteren en techniek, dan kun je een motor ook zelf reviseren. Je kunt dan de benodigde spullen kopen bij een garage. Toch moet je wel oppassen dat je de klus niet onderschat, omdat het uit elkaar halen en in elkaar zetten van een motor geen makkelijke klus is. Het reviseren van een motor is dan ook wel echt een klus voor specialisten. Wanneer je zelf aan de slag gaat met het reviseren van een motor terwijl je eigenlijk niet goed weet wat je doet, kun je onnodig veel schade aanrichten aan de motor.

Voor zowel enkel als dual clutch

Bij het afstellen van sporing is ook de aandrijving van de auto relevant. Zo kan het zijn dat en auto achterwielaandrijving heeft. Bij auto’s met achterwielaandrijving hebben de voorwielen de neiging om uit elkaar te gaan. Met het afstellen van de sporing en door te kiezen voor toespoor zullen de kunnen we zorgen dat de wielen rechtuitgaan. Dit voorkomt vibraties en zorgt ervoor dat de auto niet onnodig zwaar gaat sturen. Dit is ook beter voor je auto, omdat deze vibraties je ophangen op de lange termijn kunnen beschadigen. 

blank

Gebruikte motoren volledig gereviseerd

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van revisie motor, garanderen wij dat wij geen kosten in rekening brengen. U ontvangt altijd direct een duidelijke vergoeding voor uw ingeruilde revisie motor.

Omdat iedere auto anders is, beschikken we over verschillende experts die ieder verstand hebben van verschillende merken. Zo zijn we exclusief gespecialiseerd in de motorrevisie van de merken Ferrari, Lamborghini en Aston Martin. Auto’s van deze merken en de motoren ervan vragen vaak speciale kennis om de revisie goed uit te kunnen voeren. Bij ons weet je zeker dat we deze ervaring in huis hebben. Breng uw Ferrari, Lamborghini of Aston Martin bij ons langs wanneer u behoefte heeft aan een expert op het gebied van het reviseren van dit type auto. Bij ons weet u zeker dat uw Ferrari, Lamborghini of Aston Martin het onderhoud ontvangt dat de auto nodig heeft zonder onnodige kosten. Onze medewerkers hebben verstand van dit type motor en weten precies hoe ze dit type motor moeten.

Direct onderdelen nodig? Laat het ons weten

Neem contact op

Informatie nodig over een revisie of onderdelen neem vrijblijvend contact op en laat ons u helpen. Onze monteurs hebben genoeg ervaring voor de meest technische vragen te beantwoorden.
Telefoonnummer: 040 2854064
E-mail: info@motorrevisie.nl

Duidelijke reportage van uw revisie

Tijdens het maken van de afspraak vragen wij om de juiste gegevens van de ontstane problemen aan uw auto die je gaat inleveren. Denk hierbij aan het automerk, wat voor type/model, het bouwjaar en wat voor soort schade het voertuig voorheen heeft gehad. IVECO STRALIS S56 Euro4+5 – 560pk krijgt ook een duidelijke reportage.

Altijd vrijblijvende prijsberekening

Nadat alle gegevens en problemen zijn bekeken en geconstateerd zullen we met een geheel vrijblijvende offerte komen. Het is van belang om zo specifiek mogelijk uit te leggen wat er aan klachten zijn ontstaan en wanneer deze zich voordoen. Foto's en video's kunnen hierbij helpen.

Eigen transport is mogelijk

Zodra alles akkoord is, wordt er een afspraak ingepland om jouw auto op te halen met onze eigen ophaalservice. Dit kan al binnen enkele dagen of op een ander datum en tijdstip wanneer dit jou uitkomt. We beschikken tot een eigen ophaaldienst.

Vragen? Neem contact op

MotorRevisie.nl

Spaarpot-Oost 19, 5667 KT Geldrop

Telefoon Ophaaldienst

Specialisten: 040 2854064

Onderdelen Verkoop

onderdelen@motorrevisie.nl

Stuur een e-mail

info@motorrevisie.nl
engines@motorrevisie.nl

Laat ons vrijblijvend een prijsberekening maken

Wilt u ook een gratis offerte op maat ontvangen? Laat ons een berekening maken voor je IVECO STRALIS S56 Euro4+5 – 560pk. Vul hieronder het formulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.
Gemiddelde beoordeling 9.3/10
4.5/5